Laat het zinkwerk vakkundig en op tijd vervangen

Wij repareren uw zinken dakgoot al vanaf 125€ inclusief inspectie en het repareren van maximaal 2 solderingen.

Vraag direct een offerte aan

Nu 125€ per reparatie met zink

Is je dakgoot verouderd en/of weet je niet meer wanneer de dakgoot voor het laatst is vervangen ? Dan is de kans groot dat de dakgoot moet worden nagekeken op gebreken. Wij kijken de dakgoot voor een vaste prijs na op gebreken en repareren de zinken dakgoot ter plekke met zink.

Een zinken dakgoot kan gerepareerd worden met gietgoot, bitumenpasta, dakbedekking of epdm. Het voordeel is dat het eenvoudig zelf te doen is. Het nadeel van deze oplossingen is dat het probleem niet voor de langere termijn is opgelost en u over enkele jaren de dakgoot opnieuw kunt repareren. Een duurzame aanpak van het repareren van een zinken dakgoot is het solderen van de dakgoot of door delen te vervangen, dit is dan ook de wijze waarop RFD Zinktechniek te werk gaat. 

Als de dakgoot lekt, merk je dat over het algemeen pas als het water in de houten ombouw is gelekt. Dit zorgt ervoor dat het hout gaat rotten wat mogelijk weer extra kosten oplevert omdat het hout moet worden vervangen. Hoe langer men wacht met het vervangen of repareren van de dakgoot hoe hoger de kosten op kunnen lopen. 

Wij voeren onze werkzaamheden uit in het Noorden van Nederland, bij twijfel kunt u altijd contact opnemen

 

Wat kost een zinken dakgoot nou eigenlijk gemiddeld per meter ? 

Omdat een zinken dakgoot vaak maatwerk betreft is het niet mogelijk om een vaste prijs te geven per meter. Met zink heb je te maken met een werkende breedte van de dakgoot en een bepaalde moeilijkheidsgraad. Uiteraard zijn er meer factoren die de prijs bepalen maar deze 2 factoren hebben de grootste invloed op de prijs per meter. 

Onder de moeilijkheidsgraad vallen voornamelijk de bereikbaarheid van de goot, het aantal hoeken en details.

Om een goed beeld te geven van de kosten hebben we 2 opties op een rij gezet. Er wordt uitgegaan van een woning met in totaal 12 meter dakgoot. Een rijtjeswoning heeft gemiddeld 6 meter dakgoot voor en 6 meter dakgoot achter. 

 

Werkzaamheden: 


Reparatie dakgoot:                                € 150 - € 200 

Leveren en plaatsen nieuwe dakgoot :  € 700 - € 900

 

Bespaar op de kosten

Iedere woning is anders en de kosten verschillen per woning en situatie. Wil je gratis een prijsopgave voor een project ontvangen ? Vraag dan snel een offerte aan en wij nemen binnen 48 uur contact op om de situatie te bespreken. Over de prijs komen we er altijd wel uit. Wij zijn gespecialiseerd in zinkwerk en geven altijd minimaal 10 jaar garantie. Hierdoor bespaar je niet alleen op korte termijn maar ook op de lange termijn.