Dakgootbescherming

Voorkom vandaag nog ellende


Voorkom vandaag nog ellende

Dakgootpreventie

Voorkomen is beter dan genezen. Officieel dealer in Friesland van Dakgootpreventie.

 

Waarom kiezen voor Dakgootpreventie? 

Met dakgootpreventie bent u altijd verzekerd van een vuil vrije dakgoot. Het verlengt de levensduur van zink aanzienlijk omdat er geen blad en vuil ophoopt in de dakgoot. De looizuren van bepaalde boomsoorten kunnen hierdoor minder snel uw zinken dakgoot aantasten.  

Omdat de dakgoot verstopt raakt met bladeren en vuil, loopt er water uw huis in. Hierdoor ontstaat lekkage en stroomt het water in de muren van uw woning. De muur moet dan opnieuw gestuukt worden en een deel van de vloer kan bol gaan staan. Voorkom deze extra kosten met Dakgootpreventie.

Een verstopte hemelwaterafvoer, vogelnesten, marters, muizen of bladeren en takjes in de goot, met Dakgootpreventie behoort dit alles tot het verleden. Dakgootpreventie is een rooster waarop bladeren met takjes blijven liggen, waardoor het regenwater snel afgevoerd kan worden.

Garanties

  • Wij geven 10 jaar fabrieksgarantie op onze aluminium dakgootpreventie.
  • Wij geven 5 jaar garantie op onze installatie werkzaamheden.
  • Wij geven 5 jaar garantie op de werking van ons product, mits de onderconstructie geen gebreken vertoont.

Producteigenschappen

Stadskanaal-A.J.-van-Hal-4-300

  • perforatie 2,5mm
  • waterafvoer 730 mm/m2 per uur
  • aluminium 0,7mm dikte- bovenzijde profiel in polyester coating RAL 7012 (grijs)
  • laag eigen gewicht
  • 100% recyclebaar 

 

 

 

 

Past op elke dakgoot !

dakgotenschoonmaken

Of uw dakgoot nu al een tijdje meegaat of nieuw is, maakt niet uit. Voor een perfect passend product zijn de maatvoering en de hellingshoek van uw dak belangrijk. Het profiel van Dakgootpreventie moet daarvoor in de juiste hoek gebogen worden. Dakgootpreventie kan worden afgeleverd als een vlak, ongebogen rooster maar kan ook gebogen geleverd worden, zodat de montage nog gemakkelijker en sneller kan.